Våra boenden

Bo på Lantgård
Moas Blomstergård är medlem i Riksföreningen Bo på Lantgård och klassad som ”Hållbar Gård”

Hos oss bor ni lantligt i en skyddad dalgång, nära sjöar och Västerhavet, på södra delen av den vackra ön Tjörn.

Mysig semesterboende på gården

Källarvinden – mitt i det gröna

Källarvinden är det perfekta alternativet för ett par eller den lilla familjen, som vill njuta av våra vackra ö en vecka med självhushåll. Källarvinden består av ett rum med trinettkök, bäddbar soffa och dubbelsäng. Toa och dusch förstås i separat rum. Stor härlig altan med utsikt över gård och dal.

Stop-over för vandrings- eller cykelresor.

Lillstugan – enkel övernattning

Lillstugan är vår enkla övernattningsstuga, som kan vara ett utmärkt komplement till Källarvinden om du vill ta med far- eller morföräldrar…eller tonåringarna för den delen. Annars är Lillstugan ett utmärkt alternativ för dig som cyklar eller vandrar på ön och bara behöver ett enkelt boende för natten. Här finns vattenkokare och mikro. Toa i ladan.

Off-grid med vidunderlig utsikt

Gökboet – mysig campingstuga

Gökboet är vår supermysiga lilla stuga där det inte finns el men fullt utrustat kök på gasol. Här får du leva lite campingliv, hämta vatten på 92an, precis intill, och gå på utedass. Härlig altan med utsikt över dalen. Ett rum med sovloft. Har trots sin enkelhet varit mycket uppskattat av besökare.

Campingromantik med störst möjliga frihet

Trädtältet Skatbo’t

Trädtältet Skatbo`t är för dig som önskar en genuin naturupplevelse. Du får med dig tältet och nödvändiga utensilier för en riktigt naturnära upplevelse – och får själv välja nattplats på våra marker.

©Tentsile Stingray

Om du vill stanna länge….

92:an – ett hus på landet

92an är vårt boende för dig som vill stanna hos oss länge. Här bor du mysigt med utsikt över hagmarker och med en stor härlig altan åt söder. Totalrenoverat 2023. Uthyrt tillsvidare i nuläget.

Vi erbjuder även en ställplats åt gången i vår vacker natur. Vatten finns att hämta och gästtoa finns i ladan. Vi erbjuder inte möjlighet att tömma gråvatten.

”På Moas Blomstergård fick vi uppleva genuint svensk lantliv och värdskap som kom från hjärtat!”

Gästrecension sommar 2023